Galleri

 Under "Galleri" kommer jag att publicera de smycken jag designat, men som redan är sålda eller ska behållas för eget bruk. Kan göra likadana på beställning eller snarlika om så önskas.

Klicka på bilderna för att få de i större format. Kommentera gärna layouten på bilderna, smyckena i sin helhet och om det är något du anser saknas i min kollektion.  

 Armband utav tre lila och tre vita pärlor i följd, som delas av med små silvriga pärlor. Dekoreras med en fjäril som hänge samt en hand med texten "Hand made". Armbandet är gjort utav elastiskt band. Sponsrar detta armband till hundutställning i Degeberga i slutet av maj. 

 Armband med blåa och vita pärlor varvat med genomskinliga smalare pärlor. Detta armband är gjort utav elastiskt band och har ett hundben och en hand med texten "Hand made" som detalj.
Sponsrar detta armband till hundutställning i Degeberga i slutet av maj. 

 Vitt stilrent armband med tre ispärlor och tre mindre vita pärlor i följd med mindre små silvriga pärlor som kontrast. Har valt att ha en ängel som detalj. Armbandet är gjort med elastiskt band.

Armband som växelvis varvas med tre smalare träpärlor och runda guldiga pärlor. Armbandet är försett med en hand med texten "Hand Made" som en snygg detalj. Har valt att göra detta armbandet med elastiskt band vilket underlättar användningen utav det. Armbandet är sålt.

Armband med större mörkare blå pärlor, och mindre ljusare blå pärlor som ger lyster och liv. Har som en kontrast valt transparenta kantiga pärlor. Detaljen är en vit pärla med rosa blommor på. Armbandet är gjort på elastiskt band. Armbandet är sålt.

 Stilrent och klassiskt armband, silvriga pärlor med mycket textur varvar vita större pärlor som ger lyx till armbandet. Armbandet är dekorerat med en vit matchande ängel med möjlighet att hänga på ytterligare fem hängen. Spännet är dekorativt med "trä igenom" modell. Armbandet är sålt till Nathalie.

 Armband med cylinderformade träpärlor med smalare träpärlor för att skapa en snygg kombination. Dessa bryts sedan av med silvriga mellanpärlor för att skapa en passande kontrast. Detta armbandet är gjort med elastisk tråd vilket underlättar användandet. Armbandet är sålt till Henrik.

Armband med cylinderformade träpärlor och silvriga mellanpärlor. Spännet är en kabinhake. Armbandet är gjort till min sambo. 

 Örhängen med tre rader, där jag har använt mig utav vita mindre pärlor, silvriga glittriga som en lyft och en lila accentfärg för att få liv. Örhängena är sålda till svärmor Monika. 

Matchande set; halsband, armband och örhängen, med lila och svarta pärlor. Varvat med mindre silvriga. Detta set är sålt till min syster.

Snyggt matchande halsband och armband där jag har valt att variera silvriga mellan pärlor med vita och ljusrosa större pärlor, men även transparenta pärlor med struktur. Spännena är dekorativa blommor med modellen att man tär igenom ringen. Har gjort matchande örhängen (bild nedan). Detta set ska behållas.

Örhängen med tre rader, använt mig utav vita mindre pärlor, silvriga för att skapa en kontrast och sen rosa som accentfärg. Har gjort ett matchande set med halsband och armband (bilden ovan). Dessa ska behållas.

Armband gjort utav gröna större pärlor, där jag har svarta skimrande pärlor emellan som kontrast. Som detalj har jag en transparent större pärla i mellan grönt, och en hand med texten "Hand made". Spännet är en kabinhake. Armbandet är en present.

Detta armband inspirerat av romantik och kärlek är gjort utav rosa sötvattenspärlor varvat med runda pärlor i samma matchande färg. Har som detalj valt en silver platta med texten "Love" på ena sidan och ett hjärta på andra. Spännet jag har valt är en kabinhake. Armbandet är sålt.

Exklusivare treradigt armband. De yttersta raderna på armbandet är gjort utav pärlemor skiftande pärlor. Mittenraden har jag valt gnistrande silverpärlor som skapar en balans mot nyanser av pärlemor. Knäppet är större och runt. Armbandet ska behållas.

 Armband gjort med silver knäppe, där man trär staven igenom ringen. Pärlorna är i detta armband alla vita men med olika textur och nyanser på färgen. Jag har använt mig av vita glansiga pärlor och champangefärgade ispärlor. Armbandet är gjort med möjlighet att använda tillsammans med ett hänge. Hänget på bilden är en rosa ängel med gloria. Armbandet ska behållas. 

Armbandet är utfört med ett silver knäppe, och består utav vita större pärlor varvat med mindre matta lila pärlor. Mellanpärlorna jag har valt i detta armband är mindre och silvriga. Armbandet är utformat med möjlighet till hänge. Ängeln är gjord i samma stuk som armbandet för att få en trevlig symmetri. Armbandet har gjorts i två liknande utförande och båda är sålda.

Armband, gjort med magnetknäppe. pärlorna är pärlamor varvat med lilaskiftande pärlor med silvriga pärlor mellan som bryter av. Har gjort det möjligt att använda armbandet med ett hänge. Hänget på bilden är ett svart hjärta gjort av fimo lera. Armbandet är sålt.

Armband gjort med magnetknäppe. Gröna ispärlor med varvat utav silverpärlor och  vita pärlor. Har gjort en ängel som hänge.Armbandet är tillägnat min syster.

Modernt armband med kontraster. Har valt att använda större röda pärlor som accentfärg varvat med kantiga vita pärlor. För att skapa en spänning i armbandet har jag valt att skapa en kontrast gentemot de vita pärlorna genom att använda mig av nattsvarta mindre mellanpärlor. Har i detta armbandet valt att skapa en möjlighet till att bära ett matchande hänge. Hjärthänget är hand gjort i fimo lera. Armbandet är sålt till Nathalie.


Hänge i form av en vit ros. Rosen är gjord av fimo lera. (Kedjan är för visningssyfte). Rosen ska själv behållas. Men möjlighet finns att göra liknade mot beställning.

2 kommentarer:

  1. Oj, vad fina läckra smycken! soliga hälsningar Helena

    SvaraRadera
  2. Tack vad roligt du tycker det! :)

    SvaraRadera